Betuwsche Babyshower in onze wellness boerderij 

                                                      .... gegarandeerd succes, een heerlijke dag om nooit te vergeten!

Een originele dag vol verwennerijen...

Een babyshower is een feestje voor de komst van een baby, wat als verrassing wordt georganiseerd door de vriendinnen, familie of partner van de zwangere dame in kwestie. Tijdens de laatste lootjes van de zwangerschap, is er niets lekkerder dan een beetje ontspanning en verwennerij voor de toekomtige mama. Hoe leuk is het dan om onze wellnessboerderij af te huren voor een heuze Betuwsche Babyshower!

Daarnaast hebben onze warme wellnessfaciliteiten veel voordelen. Je verliest in de sauna bijvoorbeeld veel vocht en dat voorkomt dat je teveel vocht vasthoudt in je zwangerschap. Ook is een saunabezoek goed voor je bloedsomloop en natuurlijk kun je er heerlijk ontspannen. Natuurlijk hebben wij veel meer dan alleen sauna. Met de heerlijke hapjes, een zwangerschapsmassage van een uur(!) en de afsluitende bellypaint is dit een fantastisch feestje voor het hele gezelschap!

In de eerste weken van de zwangerschap is het plannen van de Betuwsche Babyshower niet aan te raden: de eerste zwangerschapskwalen zijn nog aanwezig. Ook de laatste weken is het niet verstandig om een wellnesscentrum te bezoeken: er kan al ontsluiting zijn. Organiseer daarom je babyshower tussen 14 – 32 weken zwangerschap.

Betuwsche Babyshower dagarrangement

Duur: 10:30-16:00 uur

  • Ontvangst met koffie, thee & lekkernij
  • Gebruik van onze heerlijke wellnessfaciliteiten 
  • Een uitgebreide lunch, natuurlijk afgestemd op de zwangere dame.
  • Zwangerschapsmassage van een uur voor de zwangere dame.
  • Een heerlijke smoothie in de hottub


€75 per persoon (minimaal 4 personen)

Zo relaxt, zo gezellig... leg snel jullie datum vast! 

Een heerlijke dag of avond in jullie eigen privé wellnessboerderij.. Dit is echt dé babyshower, waarin wij klaar staan om jullie te verwennen met wellness, beauty en massages. Een ontspannen dag geheel verzorgd met lunch, hapjes en drankjes, zodat jullie aan het einde van de dag helemaal relaxt de deur uitgaan. Leg de datum voor jullie babyshower gauw vast, zodat je verzekerd bent dat onze wellnessboerderij voor jullie beschikbaar is op de gekozen datum.

 

Reserveren kan telefonisch op 0344-750816 of via info@betuwschbadhuys.nl