Betuwsche Babyshower in onze wellness boerderij 

                                                      .... gegarandeerd succes, een heerlijke dag om nooit te vergeten!

Een originele dag vol verwennerijen...

Een babyshower is een feestje voor de komst van een baby, wat als verrassing wordt georganiseerd door de vriendinnen, familie of partner van de zwangere dame in kwestie. Tijdens de laatste lootjes van de zwangerschap, is er niets lekkerder dan een beetje ontspanning en verwennerij voor de toekomtige mama. Hoe leuk is het dan om onze wellnessboerderij af te huren voor een heuze Betuwsche Babyshower!

Daarnaast hebben onze warme wellnessfaciliteiten veel voordelen. Je verliest in de sauna bijvoorbeeld veel vocht en dat voorkomt dat je teveel vocht vasthoudt in je zwangerschap. Ook is een saunabezoek goed voor je bloedsomloop en natuurlijk kun je er heerlijk ontspannen. Natuurlijk hebben wij veel meer dan alleen sauna. Met de heerlijke hapjes, een zwangerschapsmassage van een uur(!) en een dag vol gezelligheid met je vriendinnen is de zwangere dame klaar voor de komst van har kleintje.

 

In de eerste weken van de zwangerschap is het plannen van de Betuwsche Babyshower niet aan te raden: de eerste zwangerschapskwalen zijn nog aanwezig. Ook de laatste weken is het niet verstandig om een wellnesscentrum te bezoeken: er kan al ontsluiting zijn. Organiseer daarom je babyshower tussen 14 – 32 weken zwangerschap.

Betuwsche Babyshower dagarrangement

Duur: 10:30-16:00 uur

  • Ontvangst met koffie, thee & lekkernij
  • Gebruik van onze heerlijke wellnessfaciliteiten 
  • Een uitgebreide lunch, natuurlijk afgestemd op de zwangere dame.
  • Zwangerschapsmassage van een uur voor de zwangere dame.
  • Een heerlijke smoothie in de hottub


€75 per persoon (minimaal 4 personen)


Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap

Betuwsch Badhuys
Lienderveldsestraat 10
4033 BC Lienden