Beautysalon

Betuwsch Badhuys biedt naast sauna ook heerlijke beauty arrangementen zonder sauna. Onze medewerkers leggen u vol passie en enthousiasme in de watten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voor op! Het is écht genieten in onze gezellige beautyboerderij! Onder het genot van heerlijke geuren, kaarsen en akoestische muziek komt u helemaal tot rust. Onze enthousiaste masseurs en schoonheidsspecialistes geven iedere behandeling op maat. Een ontspannende, juist stevige of aangepaste massage is dan ook geen probleem!

We bieden verschillende arrangementen met behandelingen op van top tot teen verzorgd én ontspannen te worden. Je komt helemaal tot rust in ons knusse, maar complete wellnesscentrum. De combinatie van verzorgde gezichtsbehandelingen en verwarmde, ontspannende massages laten u helemaal tot rust komen.

Doordat het arrangement helemaal compleet is met hapjes & drankjes, hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u echt even ‘loslaten’. Een heerlijke lunch om de dag te doorbreken.. In onze gezellige lounge of bij mooi weer in onze tuin, dit is genieten!

Natuurlijk kunt ook contact opnemen als u net iets anders wil, dan maken wij een arrangement op maat. Precies waar jullie zin in hebben!

Klantenservice: 0344-750816

U kunt uw massage bij uw saunabezoek, maar ook zeker zonder saunabezoek, boeken. Daarnaast is het ook mogelijk een duo-behandeling te boeken, gezellig samen in één ruimte.

Komt u alleen voor een massage of beauty behandeling, dan hoeft u ons saunagedeelte niet te betreden. U hoeft niets mee te nemen voor een massage of beautybehandeling.