Gezichtsbehandelingen by Thalgo

Gezichtsbehandeling Meet & Treat 

 

Uw huid wordt gereinigd, waarna deze wordt ontdaan van dode huidcellen door middel van een peeling. Vervolgens krijgt uw huid een hydraterend of voedend masker, afhankelijk van uw huidtype. Tijdens het masker ontvangt u een handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dagcrème. Afhankelijk van uw huidtype, bepaalt de schoonheidsspecialiste de te gebruiken producten.

 

30 min. €35,-

 

Deze behandeling is een kennismaking met Betuwsch Badhuys, onze producten en medewerkers en mag één keer geboekt worden.

Gezichtsbehandeling Betuwsch Basic 

Uw huid wordt gereinigd, waarna deze wordt ontdaan van dode huidcellen door middel van een peeling. Na het epileren van uw wenkbrauwen, wordt uw huid uitgereinigd. Vervolgens krijgt uw huid een hydraterend of voedend masker, afhankelijk van uw huidtype. Tijdens het masker ontvangt u een handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dagcrème. Afhankelijk van uw huidtype, bepaalt de schoonheidsspecialiste de te gebruiken producten.

 

45 min. €49,95

Gezichtsbehandeling Betuwsch Bijzonder

Uw huid wordt gereinigd, waarna deze wordt ontdaan van dode huidcellen door middel van een peeling. Na het epileren en verven van uw wenkbrauwen, wordt uw huid uitgereinigd. Vervolgens krijgt u een ontspannende gezichtsmassage. Uw huid wordt verzorgd met een hydraterend of voedend masker, afhankelijk van uw huidtype. Tijdens het masker ontvangt u een handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dagcrème. Afhankelijk van uw huidtype, bepaalt de schoonheidsspecialiste de te gebruiken producten.

 

60 min. €64,95

Gezichtsbehandeling Betuwsch Best

Uw huid wordt gereinigd, waarna deze wordt ontdaan van dode huidcellen door middel van een peeling. Na het epileren en verven van uw wenkbrauwen, wordt uw huid uitgereinigd. Vervolgens krijgt u een ontspannende gezichtsmassage. Uw huid wordt verzorgd met een hydraterend of voedend masker, afhankelijk van uw huidtype. Tijdens het masker ontvangt u een handmassage. Na het masker krijgt u een anti-aging oogbehandeling om rimpels rondom de ogen aan te pakken. De behandeling wordt afgesloten met een dagcrème. Afhankelijk van uw huidtype, bepaalt de schoonheidsspecialiste de te gebruiken producten.

 

75 min. €74,95

Gezichtsbehandeling met bindweefselmassage

Uw huid wordt gereinigd, waarna deze wordt ontdaan van dode huidcellen door middel van een peeling. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd. De behandeling wordt vervolgd met een effectieve bindweefselmassage van het gezicht. De huid is klaar om gevoed te worden en dit doen we met een huidverbeterend masker, afhankelijk van uw huidtype. Na het masker krijgt u een anti-aging oogbehandeling om de rimpels rondom de ogen aan te pakken.  De behandeling wordt afgesloten met een verstevigende dagcrème. Afhankelijk van uw huidtype, bepaalt de schoonheidsspecialiste de te gebruiken producten.

 

Je leest hier meer over bindweefselmassage.

 

60 min. €69,95

Gezichtsbehandeling Thalgo for Men

De mannenhuid is stugger dan een vrouwen huid. Daarom hebben wij een speciale verzorgingslijn voor mannen. Uw huid wordt gereinigd, waarna deze wordt ontdaan van dode huidcellen door middel van een peeling. U krijgt een gezichts- en hoofdhuidmassage. Uw huid wordt verzorgd met een masker, passend bij uw huidtype. Tijdens het masker krijgt u een nek/schouder massage. Ook wordt er gewerkt op de huid rondom de ogen met een anti-fatigue serum. Er wordt afgesloten met een hydraterende of anti-aging dagcrème. 

 

45 min. €49,95