Spa rituelen by Thalgo

Spa ritueel Polynesia

 

tijdsduur: 75 min.
prijs: €74,95

 

U waant zich in een Paradijs van ware Wellness, alle ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld om u deze beleving aan te bieden; de cocos geur, wit scrubzand, zeezout en een glanzende luxe olie.

 De Polynesia Beleving is een ontspannende reis langs 3 kleine Polynesische eilanden, op ieder eiland een andere delicatesse voor het lichaam.

 

Start op Taha: Bodyscrub van kokosnoot, wit zand, zeezout en vanille.
 

Tussenstop op Bora Bora: een langzame en krachtige massage met monoïolie voor een diepgaande en spierontspannende werking.

 

Eindigend op Raïaeta: uw huid wordt gebalsemd met een voedende en hydraterende parelmourmelk, een subtiele goudglans nalatend.

Spa ritueel Indoceane

 

tijdsduur: 90 minuten

prijs: €89,95

 

Ontspan en laat u meenemen op een reis naar het verre oosten. Dit spa ritueel laat u complete ontspanning ervaren. De behandeling bestaat uit een sweet & savoury body scrub, een vitaliserende massage en een zijdezachte regenerende bodypakking.

 

 

 

Het Indoceane Spa Ritueel bestaat uit 3 elementen;

 

Zuiverende bodyscrub uit het Middellandse Zeegebied; Zoete mediterrane Bodyscrub met Zeezout, Bruine Suiker en geuren van Mandarijn, Grapefruit & Kamille.
  

Diepwerkende Indiase massage; verlost lichaam en geest van ongewenste spanningen. De massage met activerende balsem zorgt voor het openen van de energiebanen. Uw lichaam wordt aan de voor- en achterkant gemasseerd van de topjes van vingers tot de puntjes van uw tenen. De essentiele olien met een verzachtend receptuur van ceder, sandelhout en patchouli worden gebruikt voor net dat stukje extra ontspanning.

 

Chinese bodywrap; zijdezacht & romige stay-on pakking met verfijnde geuren van Iris en Jasmijn over een basis van Sandelhout en Witte Muskaat.