Praktijk Bloom coaching en therapie

Op de eerste verdieping van de witte woonboerderij van Betuwsch Badhuys vind je praktijk Bloom. Deze praktijk heeft deelt de ingang aan het begin van de oprit met praktijk Betuwe.

.

Coaching

Bij Joska kan je onder andere terecht voor coaching bij:

  • Omgaan met hoogsensitiviteit 
  • Personal coaching bij vraagstukken op maat
  • Stress en burn-out problematiek
  • Eenzaamheid
  • Jongerencoaching
  • Opbouwen van je zelfvertrouwen
  • Kinderen en jongeren die hoogsensitief zijn vanaf 12 jaar.

Joska is te bereiken onder nummer 06-38442102.

Je kan bij haar terecht met vragen omtrent je hoogsensitiviteit maar ook met levensloopvragen, identiteitsvragen of burn-out klachten ben je bij haar aan het juiste adres.

Haar visie:
Jij mag zijn wie je bent en als je dat even niet meer weet gaan jullie samen voor “worden wie jij bent”. Het leven bezorgt je nu eenmaal tegenslagen en het perfecte plaatje bestaat niet ook al willen social media je soms iets anders doen geloven. Ze gaat altijd uit van het goede in de mens. Er is tenslotte een duidelijk verschil tussen wie je bent en wat je doet. Daarbij op aansluitend, fouten maken is menselijk en zij gelooft in verandering mits de motivatie van binnenuit komt. Als jij het anders wil, dan gaan jullie de weg daarheen vinden. Daarnaast gelooft ze dat kleine veranderingen een rimpeleffect hebben. Heel veel kleine beetjes kunnen de wereld écht een beetje mooier maken. Daar draagt ze graag aan bij.

Ze zegt wat ze doet  en doet wat ze zegt. Ze staat naast je en jullie gaan samen de beste versie van jou naar boven halen. Haar persoonlijkheid kenmerkt zich door open en warm, ze is er voor jou: het is jouw kwali-tijd. 

Op de site www.praktijkbloom.com kan je meer informatie vinden.