Bloom coaching

Joska van den Broecke is HSP en personal coach. Je kan bij haar terecht met vragen omtrent je hoogsensitiviteit maar ook met levensloopvragen, identiteitsvragen of burn-out klachten ben je bij haar aan het juiste adres.

Haar visie:
Jij mag zijn wie je bent en als je dat even niet meer weet gaan we samen voor “worden wie je bent”. Het leven bezorgt ons nu eenmaal tegenslagen en het perfecte plaatje bestaat niet ook al willen social media ons soms iets anders doen geloven. ZE gaat altijd uit van het goede in de mens tenslotte is er een duidelijk verschil tussen wie je bent en wat je doet. Daarbij op aansluitend, fouten maken is menselijk en zij gelooft in verandering mits de motivatie van binnenuit komt. Als jij het anders wil, dan gaan jullie de weg daarheen vinden. Daarnaast geloof t ze dat kleine veranderingen een rimpeleffect hebben. Heel veel kleine beetjes kunnen de wereld écht een beetje mooier maken. Daar draagt ze graag aan bij.

Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ze staat naast je en jullie gaan samen de beste versie van jou naar boven halen. Haar persoonlijkheid kenmerkt zich door open en warm, ze is er voor jou: het is jouw kwali-tijd.

Op de site www.praktijkbloom.com kan je meer informatie vinden.

Hét alternatief voor een avondje uit; De relatie-booster

Eens een keer niet uit eten en naar de film, maar samen je relatie een boost geven. Een dagdeel voor jullie om elkaar weer eens echt tegen te komen, af te stemmen en te ontspannen. Het eerste deel van het programma duurt 2 uur; Petra zal jullie ontvangen in ons Prachtige Badhuys en onder het genot van hapjes en drankjes zal zij op een aangename dynamische wijze jullie een aantal opdrachten, stellingen en vragen voorleggen die inzicht geven in hoe goed jullie op elkaar zijn afgestemd. Een bijzondere sessie waarin je opnieuw ontdekt wat je ook alweer zo leuk, lief, spannend en bijzonder aan je partner vindt. Na afloop staat de liefde voor elkaar weer voorop. Daarna worden jullie ontvangen in de massagesalon waar jullie tegelijk een ontspannen massage van een half uur zullen krijgen. Een unieke tijd met elkaar.

De relatiebooster kost €200,- all-in voor jullie samen.

Destress your body and mind – “Dear stress; lets break up!”

Met een vol hoofd en zere nek kom je binnen…met een leeg hoofd en ontspannen houding kom je 2 uur later weer buiten, echt waar dat kan bij het Betuwsch Badhuys! Bij binnenkomst wordt je door Petra ontvangen. Zij zal met jou een brain-dump sessie houden. Op een gestructureerde wijze weet zij binnen een uur uit je hoofd op papier te krijgen wat er allemaal speelt. Waar je tegenaan zit te hikken, wat je allemaal nog moet doen en regelen. Zij geeft je grip op je plannen en to do lijsten voor de nabije en de verdere toekomst. Als jou terugkerende gedachten overzichtelijk voor je gerangschikt uit je hoofd op papier. Nu is er weer ruimte voor creativiteit, inspiratie en nieuwe ideeën. Je denkt niet langer “aan”…je kan weer denken “over”…Per direct ervaar je veel minder stress. Na een drankje wordt je ontvangen in de massagesalon waar je een weldadige nek en rugmassage van een half uur zal ontvangen. Met een opgeruimd hoofd en soepele nek en schouders loop jij happy weer naar buiten.

Deze destress kost €100,- all-in.