Diëtistenpraktijk Suzanne Verwoert

Ik ben Suzanne Verwoert. In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben 21 jaar en woon sinds mijn geboorte in het Betuwse dorp Lienden. 

 

Het is mijn passie om mensen te motiveren en inspireren tot een gezonde leefstijl. In mijn praktijk laat ik je graag zien wat een gezonde leefstijl voor jou kan betekenen. Met behulp van de juiste voeding, beweging en ontspanning voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel.

 

 

 

Je laat je lichaam van binnen én van buiten stralen. Hoe fijn is dat?

 

Wil je een gezond gewicht bereiken, je energieker voelen of van die vervelende darmklachten af zijn?  Hulp bij een verhoogd cholesterol of diabetes? Met deze en vele andere voedingsgerelateerde vragen kun je in mijn praktijk terecht. Ik geef je op maat gemaakt advies over voeding en leefstijl en coach je stapsgewijs naar jouw doel. Sámen werken we naar een optimaal resultaat!

 

In mijn praktijk bied ik, naast voedingsadvies en –begeleiding, ook supermarktsafari’s, bedrijfsvitaliteit, voorlichtingen en lezingen aan. Kijk op  www.suzanneverwoert.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en mijn werkwijze!

Tarieven

In onderstaande tabel vind je de tarieven die gelden wanneer je geen behandeluren vergoed krijgt van de zorgverzekeraar. Op mijn website vind je meer informatie over vergoedingen.

 

Intakegesprek

€80,-

Vervolgconsult lang (30 min.)

€30,-

Vervolgconsult kort (15 min.)

€15,-

Telefonisch consult (10 min.)

€15,-

Eenmalige voedingscheck

€65,-

Toeslag huisbezoek

€20,-

Wandelconsult (45 min.)

€40,-

 

Een consult bestaat uit zowel uit directe tijd als indirecte tijd. Met de directe tijd wordt het gesprek zelf bedoeld. De indirecte tijd is het voor- en nawerk als administratie, uitzoekwerk, berekenen van de voeding en het uitwerken van adviezen.

Openingstijden

Maandag:   09:00-17:00

Dinsdag:   09:00-17:00

Woensdag:  09:00-17:00

Vrijdag:   13:00-17:00

Afspraak maken?

Stuur een e-mail met jouw vraag naar info@suzanneverwoert.nl

Openingsactie!

Kom GRATIS op kennismakingsgesprek in de maand april! In 15 minuten bespreken we jouw vraag en situatie nauwkeurig. Daarna kun jij vrijblijvend beslissen of je een afspraak maakt voor een intakegesprek. Zie ik je in mijn praktijk?