Diëtistenprakijk Suzanne Verwoert

Ik ben Suzanne Verwoert. In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben 21 jaar en woon sinds mijn geboorte in het Betuwse dorp Lienden. Het is mijn passie om mensen te motiveren en inspireren tot een gezonde leefstijl. In mijn praktijk laat ik je graag zien wat een gezonde leefstijl voor jou kan betekenen. Met behulp van de juiste voeding, beweging en ontspanning voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel.

Je laat je lichaam van binnen én van buiten stralen. Hoe fijn is dat?

Wil je een gezond gewicht bereiken, je energieker voelen of van die vervelende darmklachten af zijn? Hulp bij een verhoogd cholesterol of diabetes? Met deze en vele andere voedingsgerelateerde vragen kun je in mijn praktijk terecht. Ik geef je op maat gemaakt advies over voeding en leefstijl en coach je stapsgewijs naar jouw doel. Sámen werken we naar een optimaal resultaat!

In mijn praktijk bied ik, naast voedingsadvies en –begeleiding, ook supermarktsafari’s, bedrijfsvitaliteit, voorlichtingen en lezingen aan. Kijk op www.suzanneverwoert.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en mijn werkwijze!

Tarieven

Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 13:00-17:00

Afspraak maken?

Stuur een e-mail met jouw vraag naar info@suzanneverwoert.nl.