Huisregels

 1. Badkleding is bij ons toegestaan, maar niet verplicht. Voor mannen zijn shorts niet toegestaan, uitsluitend een strakke zwembroek.
 2. Voordat u de hottub of het dompelbad in gaat, vragen wij u vriendelijk eerst te douchen om zo zweetresten af te spoelen. ما مجموع الاعداد التي تدل على الكميه نفسها
 3. Het is verplicht om badslippers te dragen buiten de sauna’s en jacuzzi.
 4. Leg in de sauna steeds een handdoek onder het volledige lichaam om de banken te beschermen.
 5. Het is niet toegestaan om eigen producten, zoals geuren en zeep, in de jacuzzi te gebruiken. Ook is het niet toegestaan om te wassen en/of scheren in het stoombad.
 6. Betuwsch Badhuys is gelegen in een woonzone. Gelieve daarom geen geluidshinder te veroorzaken en uitsluitend te parkeren op het terrein van het Betuwsch Badhuys.
 7. Betuwsch Badhuys is door haar kleinschaligheid geschikt voor gezinnen.
 8. Kinderen zijn hartelijk welkom bij het Betuwsch Badhuys onder begeleiding van een volwassene.
 9. Voor uw eigen gezondheid is het verstandig om niet langer dan 15 min. in één van de sauna’s, het stoombad of de jacuzzi te zitten. Koel net zo lang als u opgewarmd bent en neem daarna tijdens een uitgebreide rustperiode wat te drinken.
 10. Gelieve niet te roken binnen in het saunacomplex, maar enkel op de rokersplaats buiten onder de veranda.
 11. Gewenste en ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan.
  Netheid en hygiëne in het saunacomplex heeft onze prioriteit. Wij rekenen op uw medewerking!
 12. Betuwsch Badhuys kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen en vermissing van uw spullen. Leg daarom al uw kostbaarheden in uw locker.
 13. Bij een reservering gaat u akkoord met onze huisregels. De betaling gebeurt contant of per pin bij het verlaten van het saunacomplex.
 14. Annuleren van uw behandeling kan tot 48 uur vóór uw bezoek. Annuleert u binnen 48 uur van aankomst, dan worden er 50% annuleringskosten gerekend.
 15. Meer informatie over het annuleren van uw beauty-/sauna arrangement vind u op de reserveringspagina van de sauna. مجموعة يورو 2023
 16. Voedingsmiddelen zijn in de jacuzzi en sauna’s niet toegestaan. Eten en drinken is uitsluitend toegestaan op de hooizolder en in de tuin. Ook is het niet toegestaan om zelf meegebrachte voedingsmiddelen te nuttigen.
 17. Voor een reservering van een groep vragen wij een aanbetaling van 50%. Deze dient u binnen 48 uur na uw boeking over te maken aan Betuwsch Badhuys, rekeningnummer NL21RABO0154570729.
 18. Elke overtreding kan leiden tot een onmiddellijke uitwijzing en een contante betaling van de aangebrachte schade.