Bloom coaching

 

Een lach op je gezicht is het allermooiste dat je kunt dragen.  Als je je gelukkig voelt straal je dat ook uit, je echte schoonheid komt van binnenuit. Met die gedachte zijn we de samenwerking aangegaan met Petra Nieuwenhuize; onze relatie- en lifecoach. Zij heeft een praktijk bij ons in het Badhuys en bij haar kan je terecht als je niet lekker in je vel zit of als je huidige situatie anders is dan je gewenste situatie.

 

Petra heeft 20 jaar ervaring als HR-adviseur en heeft vooral veel gedaan aan businesscoaching, teambuilding, training en conflictbemiddeling. Haar grote interesse in wat mensen beweegt en hoe verbindingen tussen mensen versterkt kunnen worden heeft haar bewogen om Psychologie te gaan studeren. Inmiddels heeft ze een goedlopende coachingspraktijk op het gebied van relatiespanningen, stress en burn-out problemen en omgaan met ziekte en de dood. Petra werkt met mensen die geestelijk geen stoornis hebben, maar die wel zijn vastgelopen en zich ongelukkig voelen. Van pep-talk, omdenksessie tot aan langere trajecten om diepliggende dingen te veranderen je kan  bij haar terecht. Een laagdrempelige manier om eens over je issues te praten en samen te zoeken naar verandermogelijkheden.

 

Meer info vind je op haar eigen website: www.bloomcoach.nl

Hét alternatief voor een avondje uit; De relatie-booster

Eens een keer niet uit eten en naar de film, maar samen je relatie een boost geven. Een dagdeel voor jullie om elkaar weer eens echt tegen te komen, af te stemmen en te ontspannen.   Het eerste deel van het programma duurt 2 uur; Petra zal jullie ontvangen in ons Prachtige Badhuys en onder het genot van hapjes en drankjes zal zij op een aangename dynamische wijze jullie een aantal opdrachten, stellingen en vragen voorleggen die inzicht geven in hoe goed jullie op elkaar zijn afgestemd. Een bijzondere sessie waarin je opnieuw ontdekt wat je ook alweer zo leuk, lief, spannend en bijzonder aan je partner vindt. Na afloop staat de liefde voor elkaar weer voorop. Daarna worden jullie ontvangen in de massagesalon waar jullie tegelijk een ontspannen massage van een half uur zullen krijgen. Een unieke tijd met elkaar.

De relatiebooster kost €200,- all-in voor jullie samen.

Destress your body and mind – “Dear stress; lets break up!”

Met een vol hoofd en zere nek kom je binnen…met een leeg hoofd en ontspannen houding kom je 2 uur later weer buiten, echt waar dat kan bij het Betuwsch Badhuys! Bij binnenkomst wordt je door Petra ontvangen. Zij zal met jou een brain-dump sessie houden. Op een gestructureerde wijze weet zij binnen een uur uit je hoofd op papier te krijgen wat er allemaal speelt. Waar je tegenaan zit te hikken, wat je allemaal nog moet doen en regelen. Zij geeft je grip op je plannen en to do lijsten voor de nabije en de verdere toekomst.  Als jou terugkerende gedachten overzichtelijk voor je gerangschikt uit je hoofd op papier. Nu is er weer ruimte voor creativiteit, inspiratie en nieuwe ideeën. Je denkt niet langer “aan”…je kan weer denken “over”…Per direct ervaar je veel minder stress.  Na een drankje wordt je ontvangen in de massagesalon waar je een weldadige nek en rugmassage van een half uur zal ontvangen. Met een opgeruimd hoofd en soepele nek en schouders loop jij happy weer naar buiten. 

Deze destress kost €100,- all-in.


Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap

Betuwsch Badhuys
Lienderveldsestraat 10
4033 BC Lienden