Make up

Heb je een speciale gelegenheid, waarvoor je extra aandacht aan je uiterlijk wil besteden? Of ga je zelfs trouwen en wil je je hiervoor op laten maken? Ook dit kan bij Betuwsch Badhuys! Onze schoonheidsspecialistes vinden het een uitdaging om een ander te laten stralen en houden rekening met jouw wensen. Een natuurlijke look of juist zware smokey eyes? Het kan allemaal!

Als je gaat trouwen, wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Voor je aanstaande op de dag zelf, maar ook voor de foto’s die je altijd zult bewaren. Daarom krijgen bruiden altijd eerst een intake met een proef make-up. Hierbij wordt uitgebreid besproken wat jouw wensen zijn en wordt er van alles geprobeerd, zodat de visagist precies weet wat haar op jouw grote dag te doen staat. Op de dag van de bruiloft komt ze naar jou toe, op locatie, om je van een mooie make up te voorzien.

Make up van Malu Wilz

Van lipgloss tot (matte) lipstick.

Helemaal van nu! Contouring kits.

Ten slotte, een uitgebreide lijn met kwasten voor het perfect aanbrengen!

Prijzen

Complete make up €34.95

Bruids make-up op locatie €84.95
incl. intake en proef make-up
binnen straal van 10 km, anders €0.20 per extra km
toeslag vòòr 08:00u van €15,-

Make-up workshop van 2,5 uur €29.95 per persoon (min. 4 personen)
met hapje & drankje

Prive make-up workshop 1 uur €49.95
U bent uniek, uw make up is dat ook! Het is best lastig om de juiste make up te vinden, daarom helpen wij u graag met het vinden van de juiste teints en kleuren die bij u passen. In een persoonlijk consult helpt de visagiste u de mooiste look te creëren!