Massages

Massages van een half uur

Hoofdmassage

Met een intensieve hoofd- en gezichtsmassage zult u zich fris, energiek en ontspannen voelen en uw hoofdpijnklachten zullen afnemen. Niet alleen op uw hoofd, maar ook op uw gezicht zullen punten worden aangeraakt, waardoor meridiaanlijnen heropend raken. Dit brengt de balans terug in uw lichaam en laat opgehoopte spanningen verdwijnen.

25 min. €36,50

Rugmassage

De rugmassage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

25 min. €36,50

Shiatsu massage

Shiatsu is een oosterse drukpuntmassage van het gelaat. Hierdoor worden blokkades opgeheven en ervaart u optimale ontspanning. Bij een shiatsu massage ligt de nadruk op een evenwichtige energieverdeling, het Yin – Yang effect.

25 min. €37,50

Voetmassage

Zonder dat je het merkt, hebben je voeten heel wat te voorduren. Tijdens het sporten, lopen en ook gewoon als je stilstaat. Vergeet niet dat ze elke dag opnieuw je hele lichaamsgewicht dragen. En hoewel je je misschien regelmatig laat masseren, worden de voeten vaak vergeten. Tijd om daar verandering in te brengen met een voetmassage!

25 min. €36,50

Massages van een uur

Ontspanning

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust.

50 min. €57,50

Hot stone

Door de combinatie van de warme stenen en de beweging met de stenen is het mogelijk om dieper gelegen weefsel te behandelen. Door de warmte van de stenen werken we op een dieper niveau waardoor ook afvalstoffen beter worden afgevoerd. Wat helpt bij het ontgiften van uw lichaam om het zo weer in balans te brengen.

50 min. €59

Sportmassage

Een sportmassage is bedoeld als warming up voor of cooling down na een sportprestatie. Bij deze massage wordt aandacht besteed aan klachten of een specifieke spierengroep.

50 min. €60

Zwangerschapsmassage

Deze massage wordt gegeven op een speciale massagetafel, waardoor u lekker op uw buik kunt liggen. De zwangerschapsmassage verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Ook werkt de massage kalmerend en ontspannend. Als u ontspannen bent, voelt uw kindje dat ook.

50 min. €62,50

Van top tot teen

Een ultra lange ontspanningsmassage met extra aandacht voor bijvoorbeeld het hoofd, armen of voeten!

70 min. €72,50

Massage bij kinderen: sommige kinderen vinden een massage ook heerlijk en een leuk uitje met hun ouders. Wij masseren kinderen vanaf 14 jaar.

Bindweefsel massages

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd.

De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Een Bindweefselmassage heeft het meest effect in kuurverband. Een kuur gaat als volgt: 1 keer per week gedurende 3 weken, daarna 3 weken herstellen, vervolgens weer 1 keer per week gedurende 3 weken.

Bindweefselmassage v half uur
Keuze uit: benen, rug of gezicht €37,50
Kuurverband: 6 x voor €175,-

Bindweefselmassage v een uur
Combinatie van 2 modules: benen, rug of gezicht €65
Kuurverband: 6 x voor €299,-

WhatsApp Image 2022-04-20 at 1.36.46 PM