Pedicure

Marja verwelkomt je graag in onze sfeervolle pedicure salon. Met jarenlang ervaring is Marja een vakbekwame en passievolle pedicure!

392338_NL_Betuwsch_Badhuys_13

Behandelingen

Deelbehandeling

Deze behandeling is geschikt als u een specifieke klacht heeft die verholpen moet worden. Deze behandeling wordt afgesloten met het incremen van de voeten.

20 min. €26,-

Betuwsch Bijzonder Voet

Kopje koffie of thee
Nagels knippen
Nagelomgeving reiningen
Polijsten van de nagels
Overtollig eelt verwijderen
Likdoorns verwijderen
Ingegroeide nagels verhelpen
Dunner maken van verdikte nagels
Kloven verhelpen
Desinfecteren van de nagels
Korte heerlijke massage

45 min. €48,50

Betuwsch Best Voet

Kopje koffie of thee
De totale Betuwsch Bijzonder – Voet
Een uitgebreide voetmassage

60 min. €66,-

Voetreflexmassage

Een massage die preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, vocht vasthouden, depressies en bijvoorbeeld pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn.

Een voetreflex massage is behalve effectief ook heel ontspannend. Voeten dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan het hele lichaam gemasseerd worden.

Voetreflexologie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die onder de voeten liggen, om zodoende in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) die voor klachten zorgen, kunnen zo door massage van de voeten opgeheven worden.

45 min. €46,-

WhatsApp Image 2022-03-15 at 11.51.48