Praktijk Betuwe

Op de eerste verdieping van de witte woonboerderij van Betuwsch Badhuys vind je Praktijk Betuwe. Deze praktijk heeft een eigen ingang aan het begin van de oprit.

De eigenaresse van deze praktijk is Petra Nieuwenhuize. Petra heeft 15 jaar gewerkt als HRadviseur en businesscoach, maar is in 2016 gaan doorstuderen in de Psychologie. Inmiddels doet ze alweer 3 jaar wat het beste bij haar past; mensen begeleiden naar de beste versie van zichzelf. 

Waarvoor kan ik bij Petra terecht?

  • Relatietherapie
  • Stress- en burnout problematiek
  • Traumaverwerking met oa EMDR
  • Liefde, intimiteit en sexualiteit
  • Taboe onderwerpen
  • Onzekerheid
  • Angst en piekeren

Therapie is altijd maatwerk. Mogelijke therapievormen kunnen onderdelen zijn van; Cognitief herstructureren, Cognitieve gedragstherapie, NLP, Schematherapie, Systeemtherapie, EMDR  of een combinatie van deze.

Petra is te bereiken onder nummer 06-24455670.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Petra vindt het heel belangrijk dat je een persoonlijke klik met haar ervaart.

Voor actuele openingstijden, tarieven en vergoedingen, bekijk Petra’s website: www.praktijkbetuwe.nl

De relatie-booster

Hét alternatief voor een avondje uit..

Eens een keer niet uit eten en naar de film, maar samen je relatie een boost geven. Een dagdeel voor jullie om elkaar weer eens echt tegen te komen, af te stemmen en te ontspannen. Het eerste deel van het programma duurt 2 uur; Petra zal jullie ontvangen in ons Prachtige Badhuys en onder het genot van hapjes en drankjes zal zij op een aangename dynamische wijze jullie een aantal opdrachten, stellingen en vragen voorleggen die inzicht geven in hoe goed jullie op elkaar zijn afgestemd. Een bijzondere sessie waarin je opnieuw ontdekt wat je ook alweer zo leuk, lief, spannend en bijzonder aan je partner vindt. Na afloop staat de liefde voor elkaar weer voorop. Daarna worden jullie ontvangen in de massagesalon waar jullie tegelijk een ontspannen massage van een half uur zullen krijgen. Een unieke tijd met elkaar.

De relatiebooster kost €200,- all-in voor jullie samen.