Wenkbrauwen

De perfecte wenkbrauw, daar kan geen work out of facelift tegen op.

Onderga een Brow treatment in onze stoel en heb even je relax momentje, terwijl onze Brow styliste haar magie verricht.

Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen.

WhatsApp Image 2022-04-05 at 1.05.23 PM

Behandelingen

Brow touch up

Om je wenkbrauw weer mooi in model te brengen en overbodige haartjes te verwijderen door middel van waxen en epileren.

Prijs: €17,50

Brow treatment

De treatment zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De overtollige haartjes worden verwijderd door te waxen en te epileren. Verven maakt de wenkbrauwen voller en het geeft ze een natuurlijk kleur. Je hebt er ongeveer 5 tot 6 weken plezier van.

Prijs: €32,50

Henna Brows

De behandeling Henna Brows creëert een vollere look. Je verft namelijk niet alleen de haartjes met de henna, maar ook hecht de henna op de huid. Dit creëert een mooi schaduw effect. Als je bijna geen wenkbrauw haartjes hebt of je wil echt een mooie volle look, is dit de behandeling voor jou!

Prijs: €35

Hybrid Brows

Innovatieve methode

Hybrid brow tint is een innovatieve en bijzondere methode om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier te kleuren. In tegenstelling tot traditioneel verven, waarbij de verf alleen op de haartjes wordt aangebracht, kleurt hybrid brow tint ook de huid onder de haartjes. Dit zorgt voor vollere en natuurlijk ogende wenkbrauwen. Het resultaat van hybrid brow tint blijft gemiddeld 4 tot 7 weken zichtbaar, waardoor je gedurende een langere periode kunt genieten van prachtig gekleurde wenkbrauwen.

Geschikt voor alle huid- en haartypes

Een groot voordeel van hybrid brow tint is dat het geschikt is voor bijna alle huid- en haartypes. Of je nu blond, roodharig, brunette of zwart haar hebt, er is altijd een geschikte kleur verf beschikbaar om je wenkbrauwen te kleuren.

Prijs: €45
WhatsApp Image 2022-04-05 at 1.24.43 PM (2)

Wimpers

Creëer een perfecte oogopslag met wimperextensions of een natuurlijke lashlift. Onze lash stylistes beheersen verschillende technieken om jou de mooiste mascara look te geven. Jouw gezicht straalt!

Wimperextensions one by one

nieuwe set: 82,50 euro
bijvullen binnen 2 weken: 36,50 euro
bijvullen binnen 3 weken: 46,50 euro
bijvullen binnen 4 weken: 56,50 euro
bijvullen na 4 weken: nieuwe set

Wimperextensions 3D

nieuwe set: 92,50 euro
bijvullen binnen 2 weken: 39 euro
bijvullen binnen 3 weken: 49 euro
bijvullen binnen 4 weken: 59 euro
bijvullen na 4 weken: nieuwe set

Als service vullen wij ook wimpers op die gezet zijn door een andere salon. Omdat wij van te voren niet weten welke kwaliteit deze wimpers hebben, hoeveel er uitgevallen is en of de wimpers op de juiste manier gezet zijn, hebben we meer tijd nodig voor deze opvulbehandelingen. Boek daarom een behandeling van een week langer dan dat je wimpers eigenlijk erop zitten. Heb je bijvoorbeeld twee weken geleden een set gezet of wimpers bijgevuld bij een andere salon en wil je ze nu door ons laten opvullen? Boek dan een opvulbehandeling van 3 weken.

Lash volume lift

De Elleebana One Shot Lash Lift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimper haartje behandeld worden en worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor je eigen wimpers.

Een wimperlift is toepasbaar op alle soorten wimpers, zowel kort als lang maar geeft het mooiste resultaat op middel lange tot lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers gelift waardoor je een frisse open blik krijgt.

Deze behandeling is inclusief verven van de wimpers.

45 min. €59,50

WhatsApp Image 2022-04-05 at 1.58.30 PM