Wenkbrauwen

De perfecte wenkbrauw, daar kan geen work out of facelift tegen op. Onderga een Brow treatment in onze verwarmde stoel en ontspan een half uur terwijl onze Brow styliste haar magie verricht met tweezing, waxing, threading en tinting.

Behandelingen

Brow touch up

shapen
waxen
epileren
bijknippen
stylen met brow make up

15 min. €16,-

Brow treatment

shapen
waxen
epileren
bijknippen
verven
hecht 4-6 weken op de haartjes
stylen met brow make up

30 min. €29

Henna Brows

shapen
waxen
epileren
bijknippen
verven met henna
hecht 4-6 wkn op haartjes en 1-2 wkn op huid
stylen met brow make up

30 min. €33

Wimpers

Creëer een perfecte oogopslag met wimperextensions of een natuurlijke lashlift. Onze lash stylistes beheersen verschillende technieken om jou de mooiste mascara look te geven. Jouw gezicht straalt!

Wimperextensions one by one

nieuwe set: 79 euro
bijvullen binnen 2 weken: 35 euro
bijvullen binnen 3 weken: 45 euro
bijvullen binnen 4 weken: 55 euro
bijvullen na 4 weken: nieuwe set

Wimperextensions 3D

nieuwe set: 89 euro
bijvullen binnen 2 weken: 37,50 euro
bijvullen binnen 3 weken: 47,50 euro
bijvullen binnen 4 weken: 57,50 euro
bijvullen na 4 weken: nieuwe set

Als service vullen wij ook wimpers op die gezet zijn door een andere salon. Omdat wij van te voren niet weten welke kwaliteit deze wimpers hebben, hoeveel er uitgevallen is en of de wimpers op de juiste manier gezet zijn, hebben we meer tijd nodig voor deze opvulbehandelingen. Boek daarom een behandeling van een week langer dan dat je wimpers eigenlijk erop zitten. Heb je bijvoorbeeld twee weken geleden een set gezet of wimpers bijgevuld bij een andere salon en wil je ze nu door ons laten opvullen? Boek dan een opvulbehandeling van 3 weken.

Lash volume lift

De Elleebana One Shot Lash Lift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimper haartje behandeld worden en worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor je eigen wimpers.

Een wimperlift is toepasbaar op alle soorten wimpers, zowel kort als lang maar geeft het mooiste resultaat op middel lange tot lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers gelift waardoor je een frisse open blik krijgt.

– inclusief verven wimpers –

45 min. €58,50

lash-volume-lift