Zakelijke trainingen

In ons Betuwsch Badhuys is ook Praktijk Betuwe gevestigd. De eigenaresse van deze praktijk is Petra Nieuwenhuize, zij werkt dagelijks als Psychosoiciaal therapeut (Hoofdthema’s Relatietherapie, Burn-out en Traumaverwerking) Petra heeft voor de start van haar eigen praktijk 15 jaar als HR-adviseur gewerkt bij diverse bedrijven. Ze heeft daarnaast een 4 jarige HBO-opleiding als Trainer en coach op zak. 

Betuwe Training

Een onderdeel van haar praktijk is Betuwe Training. Hier werken een aantal vakvrouwen met veel kennis en kunde op het gebied coaching en het geven van trainingen en workshops. Petra kan op maat diverse trainingen en teamactiviteiten schrijven en zij of een van haar collega’s kunnen deze vervolgens faciliteren. De meiden zijn allemaal erg goed op elkaar ingespeeld. 

Als je bij ons een vergaderruimte huurt kun je tegen een meerprijs gebruik maken van de diverse diensten op maat die Praktijk Betuwe biedt. Als je aangeeft interesse te hebben in een van deze onderdelen zal Petra contact met je opnemen om de precieze wensen te bespreken. 

Workshops

Teambuilding

Dit kan verschillende karakters hebben. Wil je inzicht krijgen in talenten en ambities? Wil je de saamhorigheid in je team vergroten, of wil je de samenwerking stimuleren? Wil je inzicht krijgen in de diverse teamrollen die iedereen op zich neemt, of wil je het team zelfsturender krijgen? سحب الاموال من سكريل  

Bij teambuildingsactiviteiten wordt toegewerkt naar het gewenste einddoel door een leuke afwisseling van diverse activiteiten die actief zijn, ontspannend en dan weer wat serieuzer. Bij alle activiteiten staat de samenwerking en dynamiek in het team centraal. Doel is altijd om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek te versterken binnen het team dat deelneemt. 

Teamverbinding

Dit gaat om elkaar beter leren kennen en je nog meer met elkaar als team verbonden voelen. Het programma heeft een ontspannen karakter met een lach en hilariteit en een wat serieuzere noot met dingen die je nog niet eerder naar elkaar toe hebt uitgesproken, maar wat heel fijn is om eens van elkaar te horen, maar wat je misschien niet zomaar uitspreekt. Leer je collega’s eens van een andere kant kennen en boek dit onderdeel erbij. 

Teamverbetering

Zijn er onderliggende spanningen? Is er een cultuur van onderhuidse spanningen, roddelen, uitsluiting of onderlinge vervelende competitie? Is er kritiek op de leiding, werkwijzen, samenwerking of op het bedrijf in het algemeen? Of is misschien een team lamgeslagen na een verschrikkelijke gebeurtenis? 

Wij kunnen met een veilig programma en goede begeleiding het gesprek hierover aangaan en op tafel krijgen wat er onderhuids speelt bij de diverse teamleden. Daarnaast wordt er met elkaar een gewenste situatie bedacht. We bekijken wat er nodig zou zijn om daar te komen. De output is een advies wat dit team, of afzonderlijke teamleden nodig hebben om op hun best te kunnen functioneren. Wij kijken ook met een professioneel oog mee naar de dynamiek in het team en de opstelling van de verschillende teamleden. We kunnen in een evaluerend gesprek met de leiding ook eigen observaties bespreken. عدد ورق الدومينو  

Team bedankt!

Heb je met elkaar wat te vieren? Een jubileum, een grote prestatie, afsluiten van een tijdperk? Wij kunnen er een prachtige verbindende en feestelijke opluistering aan geven, geheel op maat kunnen wij inspringen. Moeten er mensen in het zonnetje worden gezet met een prachtige speech? موقع مراهنات 365 Moeten er prestaties worden uitvergroot of op een mooie manier bedankjes worden uitgereikt? Verbaal zijn wij erg sterk, goede sprekers die met humor en juiste woordkeuze een emotie weten te raken. Zetten we er muziek onder, laten we een filmpje lopen op de achtergrond? Moet er in een sketch iets nagespeeld? Of wil je met het team samen iets maken om iemand te bedanken? Een mooie film waarop iedereen iets zegt, een lipdub op een favoriet nummer?  

Training op maat

Als je Petra kennis aanbiedt, of competenties aangeeft waarvan je wilt dat je team aan het einde van de dag of dagen die je ervoor uittrekt daarvan op de hoogte is en in de praktijk mee geoefend heeft dan kan Petra een programma op maat hiervoor schrijven. Zij maakt er een dynamische training of workshop van waarbij door afwisseling van onderdelen de aandacht erbij blijft, het niet taai of saai wordt en de gestelde einddoelen eventueel aan het einde getoetst kunnen worden en uitgereikt in een soort certificaat van deelname. 

Recentelijk heeft Petra trainingen geschreven en gegeven op het gebied van Presentatie technieken, Verkooptechnieken, Kritiek geven en ontvangen, Coachend leiding geven en zelfsturing van shopmanagers.  

Tarieven

Het faciliteren van de activiteit vragen we 90 euro per uur voor.

Komt er maatwerk bij dat van tevoren geschreven moet worden dan vragen we voor het voorwerk 50 euro per uur. Hiervoor ontvang je een offerte met kostenraming vooraf.

Gaat het om een grote activiteit, beslaat deze meerdere dagdelen, of is het volledig maatwerk met veel ontwikkeltijd? Dan maken we een mooie prijs op maat.